Cloud Today Netherlands

Registrations have closed
LEF Marketing & Events

Cloud Today Netherlands

Cloud Today: nieuw industry-event voor ontwikkelaars, IT-directors, architecten, engineers en consultants (14-01-2021)

LEF marketing & events organiseert op donderdag 14 januari 2021 een nieuw evenement voor de IT-industrie: Cloud Today. Tijdens het event kunnen ontwikkelaars, IT-directors, architecten, engineers en consultants keynotes, live demo’s en paneldiscussies bijwonen. De cloud wordt hierbij van alle kanten belicht, zodat deelnemers met die kennis hun cloud-strategie verder kunnen optimaliseren. Cloud Today is volledig online. Alle sessies worden gestreamd, waarbij de sprekers stand-by zijn voor Q&A’s en live chat. Nutanix is event-sponsor. Andere sponsors zijn onder andere Veeam, Rubrik, Arrow, Netapp en Fortinet.

Voor meer informatie en gratis registratie, ga naar: https://www.cloudtoday.eu/nl/

Keynote: Enterprise Cloud Index

De keynote-sessie wordt verzorgd door Sunil Dutt, Channel, OEM & Alliances Director North Eastern Europe & Russia (CIS) bij Nutanix. In zijn sessie gaat Sunil Dutt in op de valkuilen en stappen die moeten worden gezet op weg naar een succesvolle hybride / multi-cloudstrategie en maakt hij de Nederlandse resultaten bekend van de Nutanix Enterprise Cloud Index. De wereldwijde pandemie heeft het belang van IT vergroot en de acceptatie van de cloud versneld. De Enterprise Cloud Index meldt dat de pandemie IT-besluitvormers strategischer over IT deed nadenken, waarbij bijna de helft zegt dat hun investeringen in hybride cloud zijn toegenomen als een direct gevolg van de pandemie.

Barry van Vliet, Marketing Manager NEEUR, Nutanix: “De eventsector is de afgelopen maanden hard geraakt en ik ben daarom erg enthousiast over hoe LEF veerkracht en innovatie laat zien met Cloud Today, zonder concessies te doen aan de inhoud voor de deelnemers. Cloud Today staat voor korte, inhoudelijke, sessies, veel interactie en goede sprekers. Ik kijk er enorm naar uit.”

Voor meer informatie, waaronder de agenda, en registratie, ga naar: https://www.cloudtoday.eu/nl/

Visit event website

 

Date And Time

14-01-2021 09:00 to
14-01-2021 13:30
 

Location

Online Event
 

Event Category

Share With Friends