Cybersecurity Event 2022 Utrecht

Registrations have closed
Cybersecurity Event 2022 Utrecht

Cybersecurity Event 2022 Utrecht

De groter wordende digitale voetafdruk van moderne organisaties is volgens Gartner de drijvende kracht achter Gartner’s Cybersecurity Top Trends 2022. Het is extreem belangrijk om de aanwezige security technologieën regelmatig te analyseren en optimaliseren om er zeker van te zijn dat je als organisatie, binnen alle bedrijfsonderdelen, gewapend bent tegen de nieuwe geavanceerdere cyberaanvallen.

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert SoftwareONE een fysiek Cybersecurity event bij Mereveld Utrecht voor onze klanten en prospects. Tijdens deze dag informeren ze de bezoekers over de nieuwste trends en technologieën op het gebied van Endpoint Protection.

Gartner’s Top Trends in Cybersecurity worden toegelicht en je krijgt handvatten mee om jouw organisatie optimaal te beschermen tegen cybercriminaliteit. Naast het plenaire deel waarbij de specialisten van SoftwareONE, Microsoft en ethisch hacker Barry van Kampen je op de hoogte brengen van de nieuwste trends, dreigingen en ontwikkelingen op security gebied zijn er ook diverse break-out sessies gepland:

  • Attack surface expansion door Trellix & Salt Security
  • Identity system defense door CrowdStrike & Tenable
  • Cyber security mesh door SkyHigh Security & Broadcom
  • Beyond awareness door Trend Micro & Sophos

Kortom, je bent in één middag weer helemaal bijgepraat over cybersecurity en Endpoint protection.

Mis het niet en schrijf je snel in!

Visit event website

 

Date And Time

11-10-2022 12:00 to
11-10-2022 17:30
 

Location

Utrecht
 

Event Category

Share With Friends