Cybersecurity Event SoftwareONE Brussel

Cybersecurity Event SoftwareONE Brussel

Cybersecurity Event SoftwareONE

12 oktober 2022, 12.00-17.30 uur

Voor wie: Security verantwoordelijken van middelgrote tot grote organisaties

De groter wordende digitale voetafdruk van moderne organisaties is volgens Gartner de drijvende kracht achter Gartner’s Cybersecurity Top Trends 2022. Het is extreem belangrijk om de aanwezige security technologieën regelmatig te analyseren en optimaliseren om er zeker van te zijn dat je als organisatie, binnen alle bedrijfsonderdelen, gewapend bent tegen de nieuwe geavanceerdere cyberaanvallen.

Op woensdag 12 oktober 2022 organiseert SoftwareONE een fysiek Cybersecurity event bij De Waerboom nabij Brussel voor onze klanten en prospects. Tijdens deze dag informeren ze de bezoekers over de nieuwste trends en technologieën op het gebied van Endpoint Protection.

Gartner’s Top Trends in Cybersecurity worden toegelicht en je krijgt handvatten mee om jouw organisatie optimaal te beschermen tegen cybercriminaliteit. Naast het plenaire deel waarbij de specialisten van SoftwareONE, Microsoft en ethisch hacker Barry van Kampen je op de hoogte brengen van de nieuwste trends, dreigingen en ontwikkelingen op security gebied zijn er ook diverse break-out sessies gepland:

Attack surface expansion door Trellix & Salt Security
Identity system defense door CrowdStrike & Tenable
Cyber security mesh door SkyHigh Security & Broadcom
Beyond awareness door Trend Micro & Sophos
Kortom, je bent in één middag weer helemaal bijgepraat over cybersecurity en Endpoint protection.

Mis het niet en schrijf je snel in!

Visit event website

 

Date And Time

12-10-2022 12:00 to
12-10-2022 17:30
 

Location

Brussel
 

Event Category

Share With Friends