Embrace Edge Technologies: Data to Decisions

Registrations have closed

Embrace Edge Technologies: Data to Decisions

Groeiende activiteit aan de Edge
De meeste nieuwe data ontstaat daar waar de fysieke wereld en de digitale wereld elkaar ontmoeten: de Edge. Die data komt van een groeiend aantal bronnen en netwerken – smartphones, laptops, IoT-sensoren, beveiligingscamera’s, webshops enzovoort. Deze groei zorgt voor een hogere druk op netwerken en op IT-management. Bovendien wordt het steeds moeilijker te controleren of deze data wel van betrouwbare apparaten afkomstig is.

Maak kennis met de Intelligent Edge
Om deze data ook in de toekomst veilig te kunnen verwerken is een andere aanpak nodig: een intelligente, geïntegreerde aanpak die alle netwerkdata al direct aan de Edge analyseert en verwerkt. Dit is wat Aruba de Intelligent Edge noemt en wat de basis vormt van het Aruba Edge Services Platform.

Op 19 januari kunt u tijdens Embrace Edge Technologies: Data to Decisions kennismaken met dit platform en ontdekken welke voordelen het biedt: minder tools en minder tijd kwijt aan beheer, een veiliger netwerk en minder druk op de netwerkcapaciteit.

Interessant digitale programma
Tijdens een goedgevuld middagprogramma krijgt u niet alleen inzage in de Edge-aanpak van Aruba en een introductie over het Edge Services Platform. U kunt ook luisteren naar een keynote van Formule1-analist en voormalig topcoureur Robert Doornbos en een interessante klantcase van AFC Ajax, waar Edge-data razendsnel wordt geanalyseerd om de prestaties van spelers te optimaliseren.

Ontdek het programma

Mis het niet!
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Intelligent Edge? Schrijf u dan vandaag nog in voor Embrace Edge Technologies: Data to Decisions op dinsdag 19 januari.

Visit event website

 

Date And Time

19-01-2021 15:00 to
19-01-2021 17:00
 

Location

Online Event
 

Event Category

Share With Friends