Freshworks presenteert Refresh 2020: Experience Matters!

Registrations have closed
Freshworks Refresh

Freshworks presenteert Refresh 2020: Experience Matters!

Freshworks organiseert vanaf 28 oktober Refresh 2020: een volledig virtueel evenement met sessies van internationale én lokale experts en klanten op het gebied van Customer eXperience en Employee eXperience. Tijdens de vele inspirerende sessies ontdekken deelnemers hoe bedrijven CX- en EX strategieën aanpassen om boven het maaiveld uit te steken in deze uitdagende tijden.

De huidige pandemie heeft veel zaken stilgezet, maar ook een hoop in stroomversnelling gebracht. Zo moesten veel bedrijven van de ene op de andere dag hun klanten deels of volledig digitaal gaan bedienen, en dat zonder in te leveren op de customer experience of vertrouwen. Tientallen of zelf honderden medewerkers moesten plots vanuit huis werken en voorzien worden van de juiste technologie. Hoe faciliteer je zoiets in zo’n korte tijd, wat betekent de pandemie voor de verwachtingen die een klant heeft van je merk, product en/of dienst, en hoe pas je daar je strategie op aan – het liefst in no time? Experience Matters!

Refresh 2020 geeft je de mogelijkheid om te leren van de beste CX-experts, analisten en influencers. Een schat aan waardevolle content, verrassende inzichten en nuttige tips over CX- en EX strategieën in Covid-tijden maar ook daarna. Het evenement wordt georganiseerd en gehost door Freshworks, het innovatieve customer engagement softwarebedrijf.

Inspirerende sprekers
Er zijn ook lokale experts en klanten aan het woord. Ward van Loon van Talpa eCommerce legt uit hoe zij hun miljoenen klanten, verdeeld over 10 merken, toch allemaal in recordtijd topservice kunnen leveren en Azaregs Talebi van Fonky Sales vertelt hoe zij razendsnel het businessmodel veranderden van direct sales naar telesales. Daarnaast geven Travix, Schoeller Allibert, Carrefour Belgium en andere topbedrijven een uniek kijkje in de keuken voor wat betreft hun aanpak en werkwijze om hun klanten onder alle omstandigheden optimaal te kunnen blijven bedienen. Nienke Bloem ‘the Customer Experience Guru’ deelt exclusief de vijf meest gemaakte fouten in customer experience management en wat je moet doen om de hele organisatie te betrekken bij het succes van CX.

Refresh 2020 biedt bedrijven -naast een schat aan waardevolle inspiratie- de mogelijkheid om een deepdive te nemen in topics die voor hun organisatie specifiek van belang zijn, en de laatste trends en nieuws in CX en EX.

Refresh 2020 is een volledig virtueel evenement en start op 28 oktober, 9:00 uur. Deelname is helemaal gratis, en aanmelden kan via deze link.

Visit event website

 

Date And Time

28-10-2020 09:00 to
28-10-2020 17:00
 

Location

Online Event
 

Event Category

Share With Friends