SAP S/4HANA BUSINESS SIMULATION GAME

SAP S/4HANA BUSINESS SIMULATION GAME

October 8 2020 | online event

Gaat u nu of binnenkort op zoek naar een nieuw ERP-systeem of een vervanger van uw huidige platform? Ctac & SAP bieden u de unieke kans om in een live ERP-systeem te experimenteren.

Werk samen met uw collega van IT, Supply Chain of Operations en neem de leiding over een eigen fictieve onderneming. Verkrijg realtime inzicht in uw supply chain en beschik over de nodige data om snelle financiële business beslissingen te kunnen nemen.

Donderdag 8 Oktober 2020 | 10h00 

Voor wie?
IT, Operations, Finance & Purchasing

Wat kunt u verwachten?
In de Business Simulation Game heeft u de leiding over een organisatie in een realistische zakelijke omgeving. De opdracht? Zoveel mogelijk winst maken.

In twee speelrondes komt u voor diverse uitdagingen te staan. Het is aan u om de voorraden op peil te houden, de klanten tevreden te stellen en positieve cijfers te draaien. Hoe reageert u op veranderingen in de klantbehoefte? Welke producten brengt u wanneer op de markt? En waar liggen de kansen voor groei? U ontdekt zelf hoe de realtime informatie vanuit SAP S/4HANA u helpt om te winnen.

In deze sessie

  • Ervaar een geïntegreerd bedrijfsproces en de impact van real-time informatie vanuit het perspectief van de eindgebruiker;
  • Speel in een live ERP-omgeving, waarin u voor realistische uitdagingen komt te staan zoals prijsbepalingen, voorraadoptimalisatie en een veranderende vraag;
  • Ontdek kansen om uw afdeling en organisatie naar het volgende niveau te tillen. 

Visit event website

 

Date And Time

08-10-2020 10:00 to
11:40
 

Location

Online Event
 

Event Category

Share With Friends